Därför använder jag ecigg

”En historia om när jag slutade med tobaksciggen, och började med ecigg”

Efter att ha varit rökare i 11 år så började jag känna att det inte är hälsosamt alls. Jag kände mig äcklad varje gång jag tände en cigg. Jag rökte hela tiden, direkt på morgonen, till morgon kaffet, efter kaffet. Ja you name it, allt hade en anledning till att tända den där förbaskade cancer pinnen. Så jag började leta andra alternativ, jag provade plåster, tuggummin samt munspray, ja allt som gick att få tag på. Men så en dag, berättade min kurator. Som jag träffar 2 gånger i veckan, om något som kallades för e cigg. Visst hade jag hört om ecigg innan, men jag trodde att de var farligt, exploderar och farliga metaller i . Men hon förklarade för mig att e cigg var 95% bättre än cigaretter. Och man behövde inte ens ha i nikotin om man ville avstå från det med.

Hon berättade att ecigg fanns i olika utföranden

MTL alltså mun till lunga, DLl direkt till lunga , två stora alternativ. Som avgjorde vilken typ av ecigg man skulle köpa. Sessionen vart slut och jag kände att jag behövde mer information. Så det vart hem för att plugga om detta med ecigg, ta reda på om det var någonting för mig. Efter några timmars googlande och kollande på youtube, så insåg jag att detta med ecigg´s var värt att pröva. Så jag tog mig till den lokala ecigg butiken. För att få rätt råd om vilken e-cigg som passade mig bäst.

Expediten ställde en massa frågor

Så som, hur länge har du rökt, hur många paket om dagen och vilken sort jag hade rökt. Han frågade även om jag var ute efter något som kändes och smakade som en cigarett. Eller om jag bara ville  ha något som gav halva känslan av cigg och gav grymt god smak. Jag kunde såklart inte bestämma mig, så jag valde båda alternativen för att prova mig fram.

Den reglerbara eciggen

Gav en massa ånga, sjukt med smak och såklart smakade den färska bär med lite menthol. Då ja alltid rökte menthol cigg. Den andra var en pod, som det kallas, en mtl pod, en ecigg som skulle ge mig samma smak. Och känsla som en vanlig cigg men 95% bättre för dig och din hälsa. Detta trodde jag inte kunde vara möjligt men tji fick jag. Det var precis samma känsla och smaken var till och med bättre än en cigg. Så idag kör jag på båda mina ecigg dagligen.